Нови Придобивки - Giorgio Armani, Guerlain, MAC

Време е да ви покажа покупките ми за миналия месец от декоративната козметика. Ползвам ги вече доста време т.е. месец и нещо и затова ще споделя и впечатленията си до момента от тях.
Междувременно се сдобих и с някои други нови неща, които идеално пасват на тези, а към пудрата на снимката добавих още една, но в друг нюанс. Вече отдавна бях направила снимките и не остана време да заснема и втора част.

И трите продукта мога съвсем спокойно вече да обявя за любими и ми е леко тъжно, че фон дьо тенът съвсем скоро ще ми е доста тъмен, но все пак го избирахме през лятото и след няколко почивки под слънцето. Това е супер, uber популярния Luminious Silk Foundation на Giorgio Armani, който е един от най-обичаните грим продукти в категорията си по целия свят. Марката вече се предлага и в България, но само в един магазин- Дъглас Мол Сердика. Именно там се сдобих и с двата продукта на Армани от снимката и с помощта на консултантката на марката, която идеално уцели цвета на фон дьо тена. Със сигурност luminious silk заслужава самостоятелна публикация и се надявам скоро да я напиша. 

Червилото на снимката е също на Giorgio Armani и е от серията Rouge D'Armani Sheer т.е. както се разбира и от името е от по-леките, балсамести консистенции, които освен цвят са и грижа за устните. Моите устни често са сухи и много харесвам действието на червилото. Изглажда сякаш устните и със сигурност не подчертава никакви сухи участъци, а същевременно не е твърде бляскаво и "лигаво" като консистенция. Може би е най-любимото ми подобно червило въпреки че харесвам съответсващите формули и на Chanel Coco Shine, Dior Addict baume, YSL volupte shine. Цветът е идеален за всеки един сезон- приглушено розово, много стилно и нежно като нюанс. Имаше страхотни матови, дълготрайни червила и с удоволствие бих се сдобила и с някое от тях, но купуването на червила гледам да ограничавам много сериозно и едва ли ще е скоро.

Третият продукт е пудрата на Guerlain Terracotta Joli Teint. След като две лета вече съм влюбена във фон дьо тена от серията, при едно страхотно намаление се сдобих и с тази пудра-бронзър за здравословен тен. Толкова много ми хареса колко е фина и нежна, че после си купих още една в друг цвят докато не е свършило намалението. На снимката е най-светлия вариант 00, който е предназначен за блондинки. Не бих казала, че цветовете и гамите от производителя трябва да ви водят, пудрите са толкова красиви и универсални и по скоро бих препоръчала човек да се води от това колко светла е кожата му и през кой сезон би ползвал продукта. Jolie Teint е еквивалента на Les Beiges като идея- нямаме матиращи свойства, нито ярък цвят, а пудра, която да даде живот на лицето и да затопли тена. Най-светлия вариант става дори за цялото лице, ако е нанесен с пухкава четка, а розовото смесено с телесния цвят не дава цвят на руж. Пудрата е с невероятна консистенция, може би най-фината, която съм имала. С удоволстие бих я редувала с Les Beiges, защото все пак имат разлики. В тази има много фин блясък. Мирише страхотно като всички пудри на Guerlain. 

И последно, една палитра от 9 цвята на МАС, която не спирам да ползвам- EYE SHADOW X 9: BURGUNDY TIMES NINE. Лимитирано издание е и сенките са по-малки от стандартните рефили. Много доволна съм от качеството и комбинациите.

Ще се радвам да чуя мнението ви за продуктите, ако сте ги заглеждали или ползвали или пък да споделите какво ви грабна вниманието последно? Възползвахте ли се от намаленията на козметика :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...