Ароматно и блестящо лято с Estee Lauder- Bronze Goddess 2015

Здравейте момичета,

Днес ще се опитам да ви разкажа или поне да ви предложа да пробвате два от най-любимите ми продукта за лятото. Парфюмите и ароматите са ми голяма любов, която стриктно обаче гледам да контролирам в последните две години и подбирам парфюмите като следя да не надхвърлят прекалени бройки, както се случи с червилата :)Серията Бронзова богиня на Estee Lauder е много популярна и включва всякакви козметични продукти- бронзиращи пудри, невероятни хайлайтъри, палитри сенки, гланцове и червила и всичко в цветове, което да подчертаят или създадат тен на кожата и да ни првърнат в бронзови богини. 

Ароматите от серията са в прелестни бутилки и слънчеви цветове, били са и изцяло в метал в златисто, но никога не успях да харесам някой аромат, който да нося. Винаги ми накъртваха от сладост, лепкаво кокосово мляко и прочие екзотичн аромати, които обаче в жегата ме карат да се чувствам задушена. Предвид, че лятото обожавам хладни и цитрусови аромати, всяка година чаках моята Бронзова богиня. И тя се появи- Bronze Goddess Eau Fraiche 2015! Това лято ароматът беше любов от първо подушване, бях сигурна, че го искам. Толкова много ми хареса, че в последствие се сдобих и с блестящото олио към него, за да удължава трайността, а и подхранва перфектно кожата.


Не ме бива в описанието на парфюми, но определено бих ви посъветвала да пробвате тази прелест, наистина е плаж в бутилка. Дава невероятно настроение и е супер звънлив и жизнерадостен аромат. Мисля че е част от crazy summer days на Дъглас и се продаваше за около 90 лв/100 мл. За ориентация може да видите пирамидата на аромата от http://www.fragrantica.com/:Олиото с блестащи частици е истинска глезотия, парфюмирано е и подхранва и омекотява страхотно кожата. Не е твърде мазно и е супер за нанасяне върху кожа с тен, защото подчертава бронзовия цвят. Частиците са много фини и не остават по дрехите. Въпреки всичко, ако трябва да избера един от двата продукта, това определено ще е аромата.


А вие пробвали ли сте нещо от серията? Харесвате ли някой от предишните аромати излезли под това име или пък имате своя аромат за лятото? Ще ми е много интересно да прочета:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...