WYCON Soft Mousse Eyeshadow #10 BRONZO

Предполагам че много от вас са разбрали вече, но в България се появи нова марка продукти за грим- Wycon cosmetics.
Имат малък, но богато зареден магазин в Сердика мол в София и преди седмица някъде любопитството съвсем "случайно" ме заведе точно там :)
Отдавна съм станала доста дисциплинирана в купуването на грим и дори и в Лили/ДМ трудно може да ме видите да купувам нещо различно от тампончета за грим, лакочистител и мокри кърпички и съвсем не по блогърски, купих само ЕДИН продукт от WYCON.

Един, един, но пък страхотен: мус сенки в бурканче. Всичко в тези сенки ми харесва- като започнем от цвета, феноменалната трайност, добрата опаковка и страхотната цена. Обслужването в магазина също беше много мило.
Името на сенките е Soft mousse и имат характерна мус консистенция- мека и пухкава.
Лично на мен нанасянето с пръсти на този продукт не ми беше много лесно, тъй като взех повече от необходимото и преминах на една блендинг четка на Импала с изкуствен косъм и всичко се получи от раз. Не нанасям други цветове, само този и доста спирала, но така или иначе това е личен избор и не всеки е фен на такъв моно грим.

Цветът се оказа много красив, момичето в магазина го препоръча и каза, че е един от цветовете, които веднага са свършили и са заредени отново. Производителите са го опредилили като бронзов, но не е чист бронз, а има и фини малки блясъчета в друг цвят- сини, лилави, които на определена светлина се виждат. Мисля че в подобен ценови клас тези сенки са истинско попадение. Купих ги за 9, 90 лв, тъй като в момента са намалени наполовина. Пълната им цена също не е никак зле, защото биха стигнали за цяла вечност.

Най-впечатлящото нещо, заедно с цвета, се оказа трайността. Мисля че трябва тези сенки да се казват tattoo- издържаха на голяма жега без база, нанесени върху малко фдт без да помръднат цял ден и то навън. Не се събраха, не изчезнаха. Тествах ги и разбира се на закрито в офиса и също нямах събрани пигменти на средата на клепача, нито избледняване.При сегашната цена, а и разнообразие на цветове, определено препоръчвам да пробвате тези сенки. Не съм сигурна, че другите цветове биха били толкова добър продукт, но пък този цвят е относително универсален, а и е лято- бронзовото е модерно! Сега обмислям кога да мина отново, за да си взема и от dusty cushion серията, която Жаки и Elle показаха (имената са линкове).


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...