София: Хендмейд фест код: ЛЯТО в НДК 9-10 Май 2015

Една бърза идея за уикенда за всички, които са в София. Предвид че и прогнозата за времето е променлива, може да оползотворите време на закрито като посетите базара за ръчно изработени неща в НДК или както е представян от организаторите- Хендмейд фест код: ЛЯТО.

Днес минах набързо от там още сутринта и се изненадах колко много хора вече се разхождаха между щанодвете (само час след отварянето). Има предимно бижута и въпреки че не съм фен на "джунджуриите" си харесах доста неща- много фини бижута, брошки, красиви чаши, ръчно рисувани тениски и дори храна- пайове, хлебчета :) Бебешки албуми, тефтери за рецепти, картички. Има за всеки по нещо и беше добра алтернатива на стандартните стоки, които ни заливат отвсякъде.

На някои неща, които харесах взех визитки с фейсбук страниците на авторите и онлайн магазините им,защото ми се сториха добри идеи за подаръци в бъдеще.

Не устоях само на бижутата на Биби от Огледалце, ОгледалцеФБ страницата й ) - колие с мече и като фен на аксесоарите за коса - диадема :) Идеални за уикенди през лятото и добро настроение :)

Пишете дали и вие не сте се сдобили с нещо от там :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...