Любими продукти за февруари 2015


Макар и със закъснение, реших да ви покажа любимите ми продукти за месец февруари, които снимах преди около седмица може би. Не са много, повечето са сравнително нови покупки от 2015, но определено съм супер доволна от всички на снимката.

Essie лак за нокти в цвят A-list- невероятно красив и дълбок червен нюанс. Нанся се лесно както повечето лакове на Еси, при мен е прилично траен и ми пасва на пролетното настроение. Има цвят на сочен плод, зрънца нар, наситено червено лале или пък мак. Определено е красив! Редувах го с розови лакове но все се връщах към него.

Weleda Skin food мултифункционален крем- Един от малкото многофукнционални продукти, които наистина са такива и се справя добре във всички направления:) Има страхотен билков аромат, който напомня на мехлем с невен и успокоява кожата моментално. Използвах го основно за устни, защото бяха в ужасно състояние. После пък си изгорих ръката на фурната и кремчето значително помогна да успокои болящото място. След това влезе в ролята на лечение за едно лишейче, а междувременно подхранваше и ръцете ми. Със сигурност е must have и ще го подновя веднага като свърши.

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil- подхранващо олио за устни в цвят raspberry- Олиото е част от пролетната колекция на марката. Обещават да подхранва без да лепне и в това отношение аз съм напълно доволна. Усещането на устните е много приятно, не се изсушават и не придава видим цвят. Доста трайно е, което е голям плюс, защото рядко подновявам грима през деня. Предлага се и във вариант honey.

Bourjois Rouge Edition Velvet lipstick - цвят Don't Pink Of It- Прекрасно матово червило от Буржоа. Много отдавна исках да си купя от тази серия червила и чак 2015 се появиха хубави ежедневни цветове без кафяв или червен нюанс. Цветът е прекрасно розово, по-пепеливо и ежедневно. Имам още един цвят- happy nude year. През март са на промоция и горещо ги препоръчвам в конкретно тези два нюанса.

Молив за устни Essence в цвят Satin mauve- най-известният молив за устни на Есенс и доста трудно откриваем. Намерих го случайно и въпреки че нося много рядко моливи, този е страхотен и имах желание да го слагам всеки ден. Пасва си идеално с червилото ми на Буржоа и го нанасям лесно, а е траен. Цената естествено е перфектна- 2,50 лв. 

Това бяха любмите ми продукти за отминалия месец. Ще се радвам да споделите вашето мнение, ако сте ги ползвали :)

Заповядайте да следите блога и във facebook

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...