COLLECTION RÊVERIE PARISIENNE- Jardin De CHANEL Blush Camelia Rose

Това ще бъде една съвсем кратка публикация за любителите на Шанел и най-специалния продукт в пролетната колекция на марката.

За всички, които биха желали да разгледат колекцията онлайн- тази година тя се казва RÊVERIE PARISIENNE и е вдъхновена от красивите и разцъфнали парижки градини през пролетта.

Пролетните колекции на марките за грим винаги са ми най-любими, защото са по-нежни, пастелни и дават естествена свежест. В случая знаех, че искам със сигурност лимитирания руж и звездата от колекцията Jardin de Chanel Blush Camelia Rose. Не съм го суочвала за снимките, има безброй снимки в google-  обожавам розови ружове, а този е перфектната комбинация между цвят, фин блясък и озаряваща нежност. Освен това ухае омайващо силно на рози като отвориш кутийката (много обичам да ми мирише на рози :)). От практична гледна точка, ако трябва да добавя нещо, ружът е страшно траен и наистина изглежда и се нанася страхотно. Ако някой от вас иска тази прелест, побързайте, зашото мисля че вече е почти разграбен. Най-добрата идея е да звъннете директно на вносителите, според мен.В колекцията, разбира се, има и други много хубави продукти. Аз не устоях на червилото Rouge Allure Badine, тъй като отдавна търся наистина хубав и еьедневен розов цвят, който да ми пасва.  Добавям линк към суочовете на продуктите от Temptalia за ориентация: http://www.temptalia.com/sneak-peek-chanel-spring-2015-collection-photos-swatches

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...