NUXE Love From Paris

Макар и празниците да отминаха, реших да ви покажа един много симпатичен комплект на френската марка Nuxe, който беше пуснат на пазара като специално и лимитирано издание. Цената и продуктите са страхотни и тъй като видях, че все още има по някоя бройка в аптеките и онлайн, смятам че заслужава да му се обърне внимание.


Освен че харесвам всички продукти в комплекта, кутията-куфарче е много готина и здрава и подходяща за съхранение на разни козметични съкровища впоследствие.


Да видим какво съдържа кутията:

- NUXE Huile Prodigieuse, Мултифункционално сухо масло /лимитирана серия/ - за лице, тяло и коса, 50 мл.

- NUXE Creme Prodigieuse, Хидратиращ крем против умора - за нормална / комбинирана кожа, 40 мл.

- NUXE Huile Prodigieuse OR, Мултифункционално сухо масло със златни частици за лице, тяло и коса, 10 мл.

- NUXE Prodigieuse, Парфюмна свещ 70 гр.

Абсолютно всички продукти от кутията харесвам, а кремът е един от най-добрите хидратиращи кремове, които съм ползвала. Има прекрасна и лека формула, не омазнява и не дразни кожата ми.
Маслото го имам и в голяма опаковка, но това също няма да ми е излишно, защото е най-добрият продукт за кожата на тялото според мен.
Свещта и маслото с частици са също прекрасни, но него съм го ползвала веднъж на ръцете, защото не се сещам да се мажа с блестящи неща.

Комплектът на снимката закупих за 48,82 лв онлайн, а стандартно само кремът за лице е около 35 лв т.е. сделката е добра :) Има го и във feelunique.com, където е включен в зимната им разпродажба на много добра цена също.

Ето и състава на продуктите:


Надявам се да ви е било интересно! Поздрави.

Ще се радвам да следвате блога и във фейсбук: https://www.facebook.com/illybeautybarblog

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...