Любими продукти за януари 2015

Реших да започна отново да си записвам любимите продукти за месеца, все пак блога си ми е като личен козметичен тефтер. Този месец нямах много любимци, тъй като ходих доста без грим, а и кожата ми нещо капризнечеше.

Любимците ми беше много лесна да избера, ето продуктите, които постоянно ползвах:
1. GLAMGLOW® YOUTHMUD® Tinglexfoliate Treatment- Маска за лице за дълбоко почистване и ексфолиране- В малкото случаи, в които този месец използвах маска за лице беше черната опаковка на Glam glow. Маската има интензивно действие и УАУ ефект, почиства в дълбочина, свива порите и изглажда.

2. NUXE Почистващ и дегримиращ гел с роза- това беше основния ми продукт за измиване на лице през този месец, тъй като почти не носех грим и нямах нужда от по-сериозно почистване. Нслучайно беше и в годишните ми любимци, намирам го за перфектния гел-крем. Единственият минус, който всички знаят за него е че е неикономичен,

3. CHANEL POUDRE UNIVERSELLE LIBRE Natural Finish Loose Powder в цвят 22 Rose Clair- перфектната финиш пудра, с която грима изглежда идеален, не подчертава пори, несъвършенства, удължава трайността. Много я харесвам и ми е изключително удобна за употреба. Знам че някои хора я комбинират с метеорити, но аз избирам едно от двете. Мразя пудрите, които дават един равен и безжизнен тен, а тази има лек розов нюанс, който придава живот и свежест на лицето. Винаги ще съм на мнение, че в добра пудра си струва да се инвестира, а и тази стига за поне две години сигурно, толкова е огромна!

4. CHANEL LÈVRES SCINTILLANTES GLOSSIMER в цвят 179 MURMURE- Мисля, че този глос беше от миналата пролетна колекция на марката. Дава страхотен обем на устните визуално и същевременно ги пази и подхранва. Глосовете на Шанел ме убедиха, че все пак гланцовете вече съвсем не са такива, каквито бяха като бях тийн. Цветът е супер жизнен, мек, топъл и пастелен; комбинация от корал и розово без да е твърде оранжев или бонбонено розов.

5. AVENE COUVRANCE HIGH TOLERANCE MASCARA- Спирала за мигли за чувствителни очи в черно. Много ми харесва. Има хубав черен цвят и извива страхотно благодарение на четката си. Този месец спиралата беше основния ми грим заедно с малко пудра и гланц и тази спирала се държеше чудесно. Още по-хубавото е, че се сваля лесно за разлика от повечето ми спирали. Удължава миглите и прави погледа изразителен.

Пишете ми ако някой продукт се е откроил сред други и при вас през този месец, кой е, защо :) :) :)

Ще се радвам да следвате и блога във фейсбук, където споделям и някои други, които не успяват да стигнат до страницата на блога: https://www.facebook.com/illybeautybarblog

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...