Yankee Candle Tarts- достъпният вариант на известните свещи

Здравейте момичета,

Съвсем по блогърски, днес реших да ви покажа по-евтиния и достъпен вариант на известните американски свещи Yankee Candle.Сигурна съм, че и вие като мен често попадате на чуждестранни блогове, в които момичетата показват свещи на Dyptique, Jo Malone (а как си мечтая за една такава!!!) и други fancy бурканчета със свещи на цени по 100 лв., но аз определено не бих платила толкова. По-достъпният вариант, който освен това се намира и в България, ми се видя Yankee Candle и е също толкова популярен в блог пространството.

Свещите в България се предлагат в два варианта: 104 гр/ 17,99 лв и голямата 680гр/ 39,99 лв.

Това също не е особено евтино, но любопитството понякога надделява и намерих евтин начин да пробвам максимално много аромати, така че да избера този, който ми е най-любим и чак тогава да купя цял огромен буркан за 40 лв :)

Представям ви симпатичните тартове/ tart (как се превежда на български?!) на скромната цена от 1,99 и 2,99 лв. Изглеждат наистина малки, а всъщност се хабят толкова бавно, че омръзват.Необходим ни е единствено изпарител за тарт, а цените започват от около 2-3 лв. Моят е от Айко за 5 лв и съм много доволна. Изглежда като на снимката: тарт се поставя във вдлъбнатата част отгоре, а чаена свещ вътре в сърчицето и с топлината от свещта разтапя ароматния восък :)
Ароматите са много силни, а някои от тях дори определям като натрапчиви. Определено са изключително икономични и вече близо месец не мога да изхабя Wild Fig, който поради тази причина не е и на снимката.

Най-хубавото е, че има огромно разнообразие от аромати и покриват буквално пълната гама на свещите т.е. може да се уверите, че ще ви допадне подобна миризма да се носи из дома ви преди да сте дали 40 лв.

Такъв е случаят ми с коледния аромат Candy Cane Lane, който ужасно ми напомня на някакво лекарство може би заради peppermint/ментата, която съдържа и силно се съмнявам на някой да му хареса. Естествено замина директно в коша. Останалите обаче са много приятни и заради това си купих и още един изпарител от Джъмбо за 2 лв.


Пишете ми, ако сте изпробвали някой аромат и препоръчвате :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...