Travel: Козметика и грим или какво нося със себе си извън града?

Както се разбира и от заглавието, днес ще ви покажа какво козметично взимам със себе си, когато пътувам. Разбира се, сезонът също има значение и лятото пътувам с доста по-различен арсенал, отколкото сега- слънцезащитен крем и нещо измиващо и сме готови :) Зимата обаче нещата са малко по-различни, защото кожата ми искрено мрази студа и вятъра, климатиците- ту се бели от сухота, понякога е дехидратирана, дръг път й няма нищо.
Без излишни приказки, долу ще видите продуктите, с които отидох за няколко дни в планината. Този път взех и гримове, тъй като излизахме.

Козметичната ми чантичка е на Clinique, беше ми подарък с някаква покупка от магазина им и беше пълна с минита. Служи ми вярно от поне 3 години.


Какво се криеше вътре в нея?


Най-любимият ми почистващ продукт- балсамът на Emma Hardie

Грижата за кожата- термална вода на Ла Рош, която ми беше подарък към Ефаклар Дуо. Отделно любимите ми продукти за хидратация в момента- серум на Апивита/Apivita и крем на Филорга/Filorga Hydra Filler

Грижата за тялото- маслото на Nuxe Huile Prodigieuse, крем за ръце на The Body Shop Hemp Protector и един универсален любимец- Cicaplast Baume La Roche-Posay

------------------------------------------

Както казах, носех и гримове, чантичката е от Stradivarius, също любима.

За устни носех само един продукт освен балсама на Nuxe Reve de Miel- това е Chanel Allure Gloss #15 Seduction

И гримовете- не ползвах всичко, както винаги, но от всички продукти на снимката съм много доволна и са доказани любимци- бурканчетата, чиито надписи не се виждат са Мейбълин Color Tatoo, а другите са единичните сенки на Loreal. Миглоизвивачката е на Shiseido, а четките ги бях забравила вкъщи и действах с пръсти:)

И накрая продуктите за коса и душ гела + преса за коса:Пожелавам много ваканции на всички ни :) :) :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...