Иновация: Lierac Magnificence - SÉRUM ROUGE

Точно преди месец имах удоволствието да присъствам на едно прекрасно събитие- представянето на серията Magnificence на френската марка Lierac в България.

Като почитател на марката по принцип, предполагах, че всичко ще е красиво и приятно и така и стана! Дамите от  Селекта Интернационал се бяха постарали изключително много, за да прекараме прекрасно два часа.

Обстановката, както и продуктите Magnificence бяха в унисон в искрящо червени и цикламени тонове. За жалост, бях без фотоапарата си, но имам няколко снимки от не съвсем страхотната камера на Iphone-а

.
Tъй като вниманието ми беше грабнато най-вече от серума от серията, днес ще ви разкажа моите впечатления за него и защо реших да го тествам, но първо малко разяснение защо Magnificence  е иновативна серия:
LIERAC разработват и регистрират противостареещ патент – комплекс D-Glyox, който е комбинация от цвят на нар, копринено дърво и концентриран липозомен пептид с действие върху гликоксидацията.

Какво е  гликоксидация? - Основната причина за кожното стареене. Започва след 30-годишна възраст и става видима около 40-та година. Повече за това може да научите и на страницата на марката: lierac bg


Серията е насочена към дами на възраст към 40 години, макар че аз не вярвам в разделението на козметиката по възраст, а смятам, че е важно състоянието и проблема, който третираме.

Това е и причината да реша да тествам върху себе си серумът в зоната на челото в продължение на 30 дни,
На челото ми се появиха доста гадни мимически бръчки, 3 на брой, в които леко се събира фон дьо тен понякога и реших, че сега е момента за борба!

Беше ми приятна употребата- серумът е с почти течна консистенция, прелестен аромат, никакво лепнене след нанасяне и е перфектна основа за грим дори без крем над него!
Особено впечатляващ е червеният му цвят :)

Ефектът след 30 дни е видим- бръчките ми са много по-повърхностни, но не съм сигурна, че могат да изчезнат напълно, тъй като са причинени от мимики, които едва ли съм спряла да правя.

Флаконът е много красив- тежък и луксозен, в стандартните 30 мл. ~ 150 лв

В серията са включени и крем за лице според типа кожа, както и интересен флакон с грижа за околоочния контур, който бих пробвала след време.

Поздрави!

* Продуктът е предоставен от представители на марката, но мнението е изцяло мое.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...