Soleil Tan De Chanel bronzing makeup

Едни от любимите ми продукти лятото са бронзантите за лице от всякакъв тип- пудри, кремообразни, насипни, течни...мисля че вече съм пробвала завидно количество от почти всичко, но днес ще ви покажа един от най-любимите ми продукти- Soleil Tan De Chanel.Сигурно много от вас са чували за този продукт на Шанел, който до пролетта беше ужасно трудно откриваем, а само четях колко страхотен е..


Естествено, лесно се поддадох на изкушението, когато го намерих наличен в английски сайт и вече 4-5 месеца го използвам.


Продуктът е с консистенцията на твърд мус, не се разтича в опаковката и е в наистина огромно количество, което компенсира високата цена. С редовно ползване съм изхабила някаква наистина незначителна част.Ползва се изключително лесно и се нанася гладко и нежно върху лицето, без оранжеви нюанси и е изключително подоходящ и за хора със светли кожи. При по-тъмни кожи и особено вече придобили и тен е възможно въобще да не си личи т.е. ефектът е наистина целуната от слънцето кожа, а не прегоряла курабия, както с други продукти :)


Огромната кутия не е особено travel friendly и си заема място, но продуктът е страхотен. За нанасяне аз използвам Expert четката на Real Techniques, но и с ръце не е никак по-зле.
На снимката горе продуктът е нанесен с пръст, наслоен е и затова е леко неравномерно.

Най-хубавото е, че интензивността на цвета се контролира лесно с количеството и начина на нанасяне. Интересното е, че този продукт се води бронзираша база т.е. може да се нанесе по цялото лице, но това не е за мен, thanks! Слагам като стандартен бронз продукт-като контур: скули, леко към слепоочието, брадичката, преливам към челюстта.

Цветът е доста специфичен и лесно се слива с естествения тен на лицето. Има много фини блестящи частички, които на лицето не виждам. Ефектът е толкова естествен, че носех продукта дори без всякакъв тен.

Цената е около 75-80 лв., предлага се в БГ.

Много подобен продукт като цвят и действие е един компактен бронзиращ ББ крем на Une, който имам и също харесвах, но е по-труден за работа и някак мазен.

Ще ми е интересно да споделите дали има и други фенове на бронзиращи продукти с нестандартни текстури?

Поздрави :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...