Chanel Les Beiges: HEALTHY Glow Multi-Colour Powder # 01

Здравейте,

Днес ще ви покажа един много красив продукт специално създаден за лято 2014 от Chanel- трицветната пудра Chanel Les Beiges: HEALTHY Glow Multi-Colour # 01.


Пудрата е в опаковка като на стандартните Беж пудри- стабилна, красива и много удобна, разположена в кадифен пауч, който да я пази от надиране.

Състои се от 3 цвята, които могат да се нанасят както отделно, така и смесени. Най-горният цвят е подходящ за хайлайтър, средния за контур и леко бронзиране, а третият искрящо коралово-розов е идеален за руж.
Дава точно здравословен вид на лицето, както и обещава; без видими блясъци, брокати, яркост. Всичко е фино и премерено по Шанелски.
Моята пудра е в цвят 01, но има и такава в златисто-бежова-бронзова комбинация се продава като нюанс 02.Не бих казала, че е икономична, но няма да свърши и супер бързо.
Лесно се взима цвят с четката в кутията или друга, не се зацапва. Може да се ползват и трите цвята едновременно, но аз не съм пробвала. Понякога Les Beiges пудрите правят една мнооого неприятна тънка коричка, което е абсурдно предвид цената, и с хайлайтъра ми започна да се случва същото. Почистих го леко със салфетка и засега няма проблем, но не е много приятно..

Недостатък- цената от 104 лв.

Пудрата е лимитирано издание; моята е купена от Сефора.

Определено това ще е продукт, с който доста ще пътувам лятото, защото дава:
  • здравословен и естествен вид
  • компактна опаковка, в която разполагам с три продукта
  • розовият корал може да се ползва без проблем и за сенки
  • ухае прекрасно и е едно малко бижу
Ако и на вас ви харесва и сте решили да се сдобиете с нея, побързайте, бройките не са много :)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...