Beauty Empties # 2- продуктите, които използвах.


Малка доза празни опаковки. Бях събрала малко повече, но се оказа че са заминали към боклука инцидентно.
Изхабила съм съвсем базови неща като цяло и никаква декоративна козметика или кремове. На снимката :
- Термална вода на Avene, която винаги имам в запас. Знам, че много хора намират това за безсмислена покупка, но аз виждам реални ползи и ефект върху чувствителната ми кожа- успкоява, освежава и помага за попиването на кремовете. Вече имам други опаковки и не спирам употребата, а Авен са ми фаворити в тази категория.
- Крем за лице Bioderma Pore Refiner- за мен е по-скоро лека база за грим, която контролира прилично омазняването и приятно заглажда порите, без да ги скрива напълно (чак такова чудо не съм намерила!) Доволна съм , много икономична и някой ден ще купя отново обезателно.
- Душ гел на The Body Shop с манго- прекрасен, не изсушава, мирише вълшебно- все едно се разхождам в екзотична плодова гора след дъжд. Мисля че го купих за 2 евро от Испания.
- Део спрей Rexona- стандартен спрей дезодорант, нямам оплкавания, добър аромат, който не се "блъска" с парфюмите ми. Купих си сега на Dove.
- Мицеларна вода на Bioderma Sensibio- перфектна за 1ва стъпка в отстраняване на грим. Спирала не махам с нея. И от нея имам запас :))))

И единствения продукт от декоративната ми козметика, който засега замина към боклука- Color Tatoo на Maybelline в идеалния нюанс Permanent Taupe. Още като я купих беше доста сухичка, а накрая буквално се втвърди при наличие на поне още 90% продукт. Имам още два цвята, те са ОК.

Чао от мен засега.
Ще се радвам на коментарите и препоръките ви, както и да ме последвате в социалните мрежи: facebook: Illy Beauty Bar Blog или следвайте блога чрез Bloglovin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...