Моето празнично червило: Dior Golden Winter Lipstick # 046 Minuit

Коледа наближава, остават броени дни до празника :) Аз имам и друг личен празник тогава, така че чакам с още по-голямо нетърпение празничните дни, заслужената почивка и времето за разходки и срещи!

Време за грим не отделям много, но празничното червило и лак за нокти няма да пропусна определено :)) И  И така, тази година червилото на червилата е Diorific #046 Minuit от празничната колекция на Dior- Golden winter.
Съвсем очаквано за коледна колекция на марка като Диор, гилзата е тежка, красива и луксозна. На ръба е може би с кича, но не е ли сега това време от годината, в което е позволено блясъка да е повече :)))Червилото е супер пигментирано и е достатъчно едно нанасяне за пълно покритие.
Дълготрайно е- минимум 3 часа върху устните ми, а после има приятен розов цвят, без да изчезва неравномерно и грозно.
Както винаги с дълготрайните червила, и това на Диор не е мазно и балсаместо, но в никакъв случай не е и изсушаващо.

Цветът e не по-малко празничен и красив от гилзата- бляскаво, наситено, студено розово-червено. На по-мургави момичета би стояло по-скоро в червената гама според мен, върху мен изпъква силно розовото. Има супер фини бляскави частици, но в никакъв случай не е брокатено или още по-зле перлено (за щастие!).Според temptalia има слаб флорален аромат, според мен- мирише на червило :)
Беше ми трудно да уловя цвета, вкъщи е доста мрачно...

Единственият минус- цената, разбира се!
С безплатна доставка и добра отстъпка ми излезе 22 GBP от feelunique.
Поради неясни за мен причини празничните колекции на Диор вече не се доставят в България.

А кое е вашето празнично червило?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...