Zoeva Cream Eye liners - The Midnights - Eclipse, Denim Bar, Night Violet

Продукти на немската марка Zoeva използвам отскоро, но това не пречи да съм просто влюбена в тях! Имам четки, моливи за очи, както и гел/крем линии, които ще ви покажа днес.
Ползвала съм гел линии на Essence, Catrice, Maybelline, Lóreal. Мислех следващата, която ще пробвам да е MAC, но засега отпада категорично, защото резултатите със Zoeva надминаха очакванията ми.


Разполагам с 3 цвята, които се предлагат както заедно, така и по отделно. Сетът е кръстен съвсем подходящо и в хармония с цветовете- The Midnights..


Zoeva Cream Eye Liner- EclipseZoeva Cream Eye Liner- Night VioletZoeva Cream Eye Liner- Denim Bar
Eclipse, Night Violet, Denim Bar
Трайността е перфектна- цял ден/ вечер без промяна или изтриване. Цветовете са много красиви и постоянно нося линиите самостоятелно на горния клепач заедно със спирала.
За поставяне във водната линия не бих могла да коментирам, защото не ми отива, а и не намирам точно тези цветове за подходяши. В Eclipse има и блясък, който може да дразни поставен на подобно място.

Цената е 11,34 EUR за трите опаковки! т.е. около 7,50 лв за бурканче.
Продуктите на Zoeva са достъпни на сайта им- Zoeva Shop с доставка до България (цената е 9 EUR, a поръчките идват за броени дни до вратата чрез DHL). Намират се и в Love- Make up, но цените са по-високи, а доставката е 3,50 GBP до Англия.

Седващите дни ще покажа и четките ми Zoeva, които са наистина страхотни! На снимките се вижда и молив Good Karma, но ше го покажа по-нататък  заедно с другия ми молив Zoeva.

Поздрави,

illy

Може да следвате блога в Bloglovin, както и да харесате страничката ми във фейсбук: Illy Beauty Bar Blog

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...