L'Oréal Glam Shine Balmy Gloss- Die for Guava


Последната ми мания са червилата. Уж пазарувам разумно червила, защото не искам да се развалят неизползвани, но напоследък излизат прекалено много изкушения на пазара!
Преди около месец се сдобих с червило-стик на L'Oréal, цвят 915 Die for Guava.

В България се внасят 4 цвята: 909 Mad for Pomegranate, 910 Bite the Maracuja, 912 Sin for Peach, 915 Die for Guava)


Цената е около 17-18 лв., а аз се спрях на универсално бледо розово.Червилото е с консистенция на балсам за устни, както подсказва и името му. Трайността при мен е доста ниска- час, два максимум. След това остава лек нюанс на устните, но изисква доста подновяване. Усещането е много приятно, няма аромат, въпреки че аз очаквах миризма на екзотични плодове заради имената на цветовете. Ето как изглеждат опаковките, цветовете не са съвсем реални на тази картинка:





Надписите на моята опаковка забелязах, че са се изтрили още два-три дни след като го купих и то след стоене в чантата ми. Ще забележите и на снимките. 
Качеството на самото червило ми харесва и ако имаше по-разнообразни цветове в България, бих си купила още. Определено напомнят на shine сериите на Шанел, Диор, Ив Сен Лоран. Единствено при Диор цветовете са сякаш доста по-искрящи и ярки, а и червилата от високия клас имат много хубав аромат. Ето и снимките:







L'Oréal Glam Shine Balmy Gloss- Die for Guava
3 слоя от червилото, за да се види ясно цвета.

С удоволствие ще отговоря, ако имате някакви въпроси!

Поздрави, 

illy


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...