Райският руж или DIOR Nude Tan Paradise' Blush & Bronzer Duo
Този руж на Диор отдавна ме примамваше от доста онлайн магазини, но упорито затварях страницата и се самоубеждавах, че нямам нужда от него! В един юлски ден обаче не издържах и вече няколко седмици се радвам на това бижу :) Предлага се в два нюанса: Pink Glow 001 и Coral Glow 002. Аз избрах кораловия.

                                          


Нямах никакво съмнение, че опаковката на продукта ще е перфектна, тъй като имам същото бронзиращо дуо на Диор, но от редовната колекция в цвят 002 Sunlight, който е бронзово-златен. Кутийката е тежка, метална, отваря се изключително лесно и е поставена в прекрасно кадифено калъфче.
DIOR Nude Tan Paradise' Blush & Bronzer Duo- Coral Glow. Вляво- бронзиращата част, Дясно- кораловата. Снимка без светкавица,
Голям плюс на ружа е и малкото кабуки, което получаваш към него. Достатъчно гъсто е, а и не се губи из ръцете, както повечето четки подарък. Има си калъфче също като пудрата, което го пази от мачкане, скубане и прочие погубващи за четките действия.Самата пудра е с много фина текстура и нежен блясък, без открояващи се брокати и частици. Може да се ползва само кораловата или бронзова част, както и смесени за по-нежен ефект. Най-често нанасям кораловата като руж, а бронзовата отгоре като хайлайтър. При мен става и приятно, ненатрапчиво контуриране с бронзовата част. Още малко снимки:

Със светкавица
На естествена светлина

Не бих казала, че това е някакъв невиждан и уникален продукт, но според мен си заслужава вниманието. Не подчертава пори, неравности, бръчици. Единственото, което не харесвам е цената му.

Определено се превърна в един от любимците ми в козметичната колекция.

Поздрави,

illy


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...